Page content

Waarom Spitstips?

profielFoto

Spitstips is een initiatief van René Spit. Social media en marketing zitten hem in het bloed. In zijn omgeving zag hij veel MKB’ers worstelen met social media. Ze zijn zo druk met hun bedrijf, dat ze privé nauwelijks in aanraking komen met social media en daardoor laten ze zakelijk kansen liggen. Dat is jammer en niet zonder risico als concurrenten wel een succesvolle social media strategie ontwikkeld hebben. Om die reden is René Spitstips begonnen, de tips van Spit zogezegd. Pragmatische en no nonsense ‘tips’ om MKB organisaties te helpen bij het succesvol inzetten van social media en wel op zodanige wijze dat ze écht bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Local business, local people

Wij geloven in ‘local business, local people’. Hoewel afstanden in dit digitale tijdperk vervagen blijven wij geloven in persoonlijk ‘face-to-face’ contact en dan is het wel zo plezierig als er iemand aan tafel zit die de omgeving kent, zowel letterlijk als figuurlijk. Daarom houden wij (inter)nationale ontwikkelingen op het gebied van social media in de gaten en passen deze lokaal toe. En met lokaal doelen wij op ons werkgebied: De Utrechtse Heuvelrug.

Small is beautifull

Bovendien geloven wij in ‘small is beautiful’ in de zin dat een kleine ondernemer over het algemeen harder loopt voor een grotere ondernemer dan andersom.

Blogs en vlogs over social media vind u op deze site. Over andere onderwerpen schrijft René op www.renespit.nl en op twitter kunt u hem volgen op @Stippel.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: